Bij Citymarketing Amersfoort zetten we ons in om lokale ondernemers te ondersteunen en hun zichtbaarheid te vergroten. Een van de manieren waarop we dit doen, is door het maken van korte video's en reels die we strategisch plaatsen op populaire platforms zoals Instagram, TikTok, Facebook, YouTube en natuurlijk op onze eigen website.

Het is indrukwekkend om te zien welke impact één video kan hebben. Neem bijvoorbeeld Puro: hun video heeft meer dan 150.000 views behaald! Bo Koper, eigenaar van Puro, deelt haar ervaring:

"Ze hebben Puro echt op de kaart gezet! Super fijne communicatie en samenwerking!"

Naast Puro hebben we recentelijk ook video's gemaakt voor Citroen en Peper, De Proefzaak, Gilde, Broei en vele anderen. We richten ons niet alleen op ondernemers in de binnenstad, maar ook daarbuiten, om zo een breed scala aan bedrijven te promoten.

Met onze video's willen we de unieke verhalen van Amersfoortse ondernemers vertellen en hen helpen hun doelgroep op een authentieke manier te bereiken. We zijn trots op de resultaten die we hebben behaald. Samen zetten we Amersfoort op de kaart! Je kunt de video's hier terugvinden.