Vandaag is het nieuwe Uit in Amersfoort-magazine uitgekomen als bijlage van de regiokrant De Stad Amersfoort. Met deze oktober-november editie maak je de herfstperiode extra knus. Probeer een nieuwe hobby uit, verwarm je aan verrassende herfstdrankjes en duik lekker het museum of theater in!

Op de cover schittert het campagnebeeld van de voorstelling 'Antigone', waarmee Het Nationale Theater op 9 oktober in Flint staat. Daarnaast deelt Flint verschillende concertreeksen in de prachtige Sint Aegtenkapel. Ook De Lieve Vrouw verwelkomt ons weer met bijzondere theatervoorstellingen en pakkende films, waaronder de Cannes-bekroonde film The Substance.

Links: cover magazine, rechts: Sint Aegtenkapel

OP STAP MET DE KIDS

Tijdens de herfstvakantie kun je weer terecht bij de Veerensmederij, De Lieve Vrouw en Flint voor het jeugdtheaterfestival Herfststukjes. Maar er valt nog veel meer te beleven met de kids. Bekijk het aanbod en kies jouw avontuur!

Links: nieuwe chimpanseevallei, rechts: Herfststukjes

PROBEER EENS WAT NIEUWS

Ook delen we maar liefst vier splinternieuwe zaken in het centrum! Evenals drie gave winkels waar jouw nieuwe hobby misschien wel start. Er is geen betere manier om regenachtige dagen door te komen dan om je volledig in een nieuw hobby te storten. Ben jij na al dat winkelen bijna door je geld heen? Met onze budgetproof adresjes sluit je de dag toch nog af met een gezellig etentje.

Links: wolwinkel Elitt, rechts: Parfum Bar Amersfoort

Ontdek dit en nog veel meer in de nieuwe editie.

BEKIJK HET MAGAZINE ONLINE

ONTVANG HET MAGAZINE THUIS

Je kunt de glossy versie van het Uit in Amersfoort-magazine gratis thuis ontvangen! Schrijf je hier in en vindt iedere twee maanden het blad vol tips op jouw deurmat.

Verder kun je het magazine scoren bij horecagelegenheden en winkels in het centrum, cultuurhuizen, een aantal supermarkten en hotels. Sinds kort staan er kleurrijke displays in zaken door het hele centrum. Verder wordt het blad verspreid als bijlage van de regiokrant De Stad Amersfoort.

Ook een display in jouw zaak? Mail ons dan op: citymarketing@amersfoort.nl.