Gaat de zomer te hard? Niet getreurd! Met de augustus-september editie van het Uitmagazine haal je alles uit de laatste zomermaand. Zo pak je nog een aantal gave festivals mee, zoals Amersfoort World Jazz, Stadsfestival Amersfoort en September Me.

Naast muziekevenementen kun je er ook sportief op uit met het Keistad Fietsfestival, de Vathorstrun en Sensual Sunday: een middag waarop je de tango leert dansen. Of ontdek de wijken van je stad en ga op pad in Vathorst. We laten je zien wat daar allemaal te beleven valt!

Links: Amersfoort World Jazz festival, rechts: Sensual Sunday

EEN NIEUW SEIZOEN VOL THEATERMAGIE

Pak je kans en geniet van de laatste editie van het street arts festival Spoffin. Met maar liefst 27 circus-, dans-, straattheater- en muziekproducties belooft het een geweldig weekend te worden!

Als de zonnige dagen dan toch tot hun einde komen, staan de theaters en musea klaar om jouw dagen kleur te geven. Duik in de theatermagie bij Flint, De Lieve Vrouw en de Veerensmederij. Of dans lekker verder indoor bij FLUOR en bezoek een van de gave concerten. Kunsthal KAdE opent 24 augustus met een nieuwe expositie rondom het thema ‘Slaap’.

Links: Theater dat je aan zet - De Lieve Vrouw, rechts: Spoffin

BEKIJK HET MAGAZINE ONLINE

 

ONTVANG HET MAGAZINE THUIS

Je kunt de glossy versie van het Uit in Amersfoort-magazine gratis thuis ontvangen! Schrijf je hier in en vindt iedere twee maanden het blad vol tips op jouw deurmat.

Verder kun je het magazine scoren bij horecagelegenheden en winkels in het centrum, cultuurhuizen, een aantal supermarkten en hotels. Sinds kort staan er kleurrijke displays in zaken door het hele centrum. Verder wordt het blad verspreid als bijlage van de regiokrant De Stad Amersfoort.

Ook een display in jouw zaak? Mail ons dan op: citymarketing@amersfoort.nl.