De herfsteditie van het Uit in Amersfoort magazine is onlangs feestelijk gelanceerd tijdens een speciale bijeenkomst met onze partners. Ook tijdens een gemeenteraadsvergadering hebben we extra aandacht gegenereerd en nieuwe adressen verzameld om het magazine verder te verspreiden.

 

Lanceringsborrel

Onlangs organiseerden we met trots de lancering van de nieuwste editie van het Uit in Amersfoort magazine. Deze speciale herfsteditie voor oktober en november werd feestelijk gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in het sfeervolle Lieve Vrouwetheater, waar verschillende partners zich verzamelden. Onder hen bevonden zich ook diverse organisaties die deze editie van het magazine mede mogelijk maakten door hun deelname. Het was een bijzondere gelegenheid waarbij we samen hebben geproost op de lancering van het magazine, dat boordevol activiteiten, evenementen en culturele tips zit voor de komende maanden. 

Stand 'Het plein'

Naast de lancering hebben we ook een promotieactiviteit georganiseerd bij de gemeente Amersfoort. Tijdens de pauze van een raadsvergadering, bekend als 'Het Plein', hebben we een stand gebouwd waar bezoekers het Uit in Amersfoort magazine konden meenemen. Dit was niet alleen een manier om het magazine te promoten, maar ook om nieuwe adressen op te halen van mensen die het magazine voortaan thuis willen ontvangen.

Dennis verzorgde een korte pitch over het magazine. Hij benadrukte onder andere de brede verspreiding: het magazine heeft een oplage van 100.000 exemplaren, die huis-aan-huis wordt bezorgd en beschikbaar is op 150 locaties in Amersfoort via displays (bekijk hieronder de factsheet). Hiermee zorgen we ervoor dat het magazine op zoveel mogelijk plekken zichtbaar is en inwoners van Amersfoort gemakkelijk op de hoogte blijven van wat er te doen is in onze stad.

Help mee met de verspreiding!

We nodigen onze partners en iedereen die enthousiast is over het Uit in Amersfoort magazine uit om ons te helpen met de verspreiding. Wil jij een toffe display? Neem dan contact met ons op.

Factsheet